پیش بینی قیمت طلا و سکه در هفته چهارم ماه (۲۰ تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ مالیات و عوارض سیگار| درآمد مالیاتی دولت از سیگار به ۱۴ هزار میلیارد تومان می‌‌رسد؟ گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و گروسی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی برای تسهیل سرمایه‌گذاری در ساختمان‌های گروه «دال» در مشهد وزیر نیرو: پدیده ماینینگ غیرمجاز یک دزدی است! | هر ماینر به‌اندازه یک کولرگازی که ۲۴ساعته کار کند، مصرف برق دارد انعقاد تفاهم‌نامه بزرگ‌ترین طرح بهینه‌سازی مصرف گاز کشور در خراسان رضوی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت نفت عملیات حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر را آغاز کرد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) خط و نشان بانک مرکزی برای صادرکنندگان | اعمال محدودیت‌ها در ارائه خدمات بانکی صادرات سیب‌زمینی آزاد شد| قیمت سیب‌زمینی همچنان ۴۰ هزار تومان! صندوق بین‌المللی پول: آمریکا در تحریم نفت ایران ناکام است زیان میلیارد دلاری صنعت فولاد از قطع برق| اعمال ۵۰ درصد محدودیت برق بر صنایع فولادی محدودیت‌های ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم مطهر رضوی به‌مناسبت میلاد امام‌رضا(ع) ساعت کاری جدید بانک‌های کشور اعلام شد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ بهره بین‌بانکی کاهش یافت (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | قیمت دیگنیتی ۲۵ میلیون تومان کاهش یافت کاهش قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول بیت‌کوین از ۱۰۹ هزار تومان بیشتر می‌شود؟ (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز برداشت گل محمدی از گلستان‌های شهرستان مشهد سه‌شنبه هفته آینده (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) منتظر عرضه اولیه «مهر» باشید + جزئیات ویدئو | بانک آینده زیان‌ده نیست | دارایی‌های بانک درست ارزش‌گذاری نشده است شوینده‌ها در  آستانه موج چهارم گرانی وام خوداشتغالی، از  وعده تا پرداخت قیمت طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | صعود مجدد دلار به کانال ۸۳ هزار تومان جزئیات کارمزد خدمات بانکی اعلام شد | برای خرید با کارت و دریافت وجه نقد از بانک هم باید پول بدهید علت گرانی حبوبات چیست؟ (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاریخ شارژ مجدد کالابرگ الکترونیکی اعلام شد وزیر نفت: صادرات در بالاترین سطح ادامه دارد ریسک خرید طلا در قله تاریخی | خرید طلا در شرایط فعلی منطقی است؟ (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فشار نزولی مضاعف بر بازار طلا و سکه | موج جدیدی از اصلاح قیمتی در راه است؟ (۲۵ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۶۲۰۰
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶
فشار نزولی مضاعف بر بازار طلا و سکه | موج جدیدی از اصلاح قیمتی در راه است؟ (۲۵ بهمن ۱۴۰۳)
کاهش قیمت طلای جهانی و افت هزار تومانی نرخ دلار، فشار نزولی مضاعفی بر بازار طلا و سکه وارد کرده است. آیا طلا و سکه در معاملات امروز به سطوح حمایتی خود پایبند خواهند ماند یا موج جدیدی از اصلاح قیمتی در راه است؟

به گزارش شهرآرانیوز، بازار طلا و سکه در حالی آخرین روز معاملاتی هفته را آغاز خواهد کرد که قیمت طلا و سکه معاملات روز چهارشنبه را با نوسانات نامنظم و حرکات متناقض آغاز کردند و همزمان با کاهش قیمت طلای جهانی و دلار در بازار داخلی، قیمت سکه و طلای آبشده کاهشی شد.

با این حال، قیمت طلای جهانی روز گذشته در محدوده ۲۸۸۹ دلار بازگشایی کرد و در یک محدوده ثابت بین این محدوده تا مرز ۲۸۹۴ دلار در معامله بود و عصر روز گذشته با کاهش، تا محدوده ۲۸۷۱ دلار نزولی شد و در ادامه با تغییر روند صعودی شد و به کانال ۲۹۰۰ دلار راه پیدا کرد. قیمت طلا در زمان نگارش این گزارش به ۲۹۱۹ دلار رسیده است.

قیمت طلای آبشده هم معاملات روز چهارشنبه را با قیمت ۲۷ میلیون و ۸۹۵ هزار تومان آغاز کرد و با روندی نزولی تا محدوده ۲۷ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان پایین آمد و در پایان معاملات با تغییر روند و افزایش، به قیمت بازگشایی بازگشت. براساس بررسی اقتصادنیوز، حباب طلای آبشده نیز در محدوده ۴۸ هزار تومان قرار گرفت که کمترین میزان از پنجمین روز آذر ۱۴۰۳ است.

قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار هم روز گذشته به سطح ۶ میلیون و ۴۲۹ هزار تومان رسید. تحلیلگران فنی معتقدند طلای ۱۸ عیار که به‌عنوان شاخص حرکت بازار داخلی شناخته می‌شود، در محدوده ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تثبیت شده و در صورت تقویت تقاضا، می‌تواند تا محدوده ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان پیشروی کند.

از سوی دیگر، سکه امامی معاملات را با قیمت ۷۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان آغاز کرد و دو کانال از دست داد و تا ناحیه ۷۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان عقب‌نشینی کرد. قیمت سکه امامی در نهایت یک کانال بالا رفت و با ۷۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به کار خود پایان داد. همچنین حباب سکه امامی افت ۴ درصدی داشت و ۱۹ درصد و معادل ۱۱ میلیون و ۴۵۳ هزار تومان محاسبه شد.

نیم‌سکه هم به سطح ۴۰ میلیون تومان رسید و ربع‌سکه هم ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد. قیمت سکه گرمی هم در سطح ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان باقی ماند.

همچنین خبر عرضه یک میلیون سکه به عقیده فعالان بازار، نقش مهمی در کاهش حباب سکه و در نتیجه آن عقبگرد قیمت‌ها داشته است. معامله‌گران بازار طلا بر این باورند که سرمایه‌های سرگردان به سمت این حراج هدایت شده‌اند.

با این همه، براساس پیگیری اقتصادنیوز، تحلیل‌گران تکنیکال معتقدند طلای جهانی با مقاومت کلیدی در سطح ۲۹۳۹ دلار روبه‌رو است که رکورد تاریخی برای این فلز گرانبها محسوب می‌شود و در صورتی که این سطح شکسته شود، احتمال رشد قیمت تا سقف تاریخی ۳۰۰۰ دلار تقویت خواهد شد.

از سوی دیگر، حمایت اصلی طلا در ۲۹۰۰ دلار قرار دارد و شکست این سطح می‌تواند قیمت را به محدوده ۲۸۸۹ دلار برساند. این تحلیل‌ها نشان می‌دهد طلا در شرایط فعلی در نقطه حساسی قرار دارد و تصمیمات سرمایه‌گذاران نقش مهمی در تعیین روند آینده ایفا می‌کند.

معامله‌گران معتقدند قیمت طلای آبشده به محدوده حمایتی ۲۷ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان رسیده است و در صورت حفظ این سطح، احتمال بازگشت قیمت‌ها به مقاومت ۲۸ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان وجود دارد. در مقابل، افت قیمت تا مرز ۲۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان پیش‌بینی می‌شود.

این در حالی است که تحلیل‌گران تکنیکال معتقدند سکه امامی در محدوده حمایتی ۷۲ میلیون تومان قرار دارد و در صورت حفظ این سطح، امکان بازگشت قیمت به کانال ۷۳ میلیون تومان وجود دارد. با این حال، در صورت شکست این حمایت، احتمال کاهش تا مرز ۷۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان هم مطرح است.

کارشناسان اقتصادی تأکید دارند تحولات سیاسی همچنان عامل اصلی تأثیرگذار بر بازار‌های مالی هستند و چه خوش‌بینانه و چه بدبینانه، می‌تواند تغییرات شدیدی در قیمت‌ها ایجاد کند.

تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند در صورت افزایش ناگهانی تقاضا، مرز‌های مقاومتی در بازار سکه و طلای آبشده شکسته شود. این روند می‌تواند باعث افزایش حباب قیمتی شود و حفظ تعادل در بازار را دشوار کند.

این گروه معتقدند در صورت حفظ سطح حمایتی فعلی دلار و عدم ورود سیگنال‌های منفی، قیمت طلا و سکه در بازار داخلی می‌تواند در محدوده‌ای با ثبات باقی بماند. با این حال، هرگونه افت بیشتر ارزش دلار یا افزایش تقاضای سفته‌بازانه می‌تواند قیمت‌ها را در بازار طلا و سکه به سمت تغییرات جدیدی سوق دهد.

برخی تحلیلگران بر این باورند که بازار به سقف انتظارات خود رسیده و اکنون در مرحله اصلاح قرار دارد. در مقابل، برخی دیگر از کارشناسان کاهش قیمت‌های اخیر را ناشی از مداخله مستقیم نهاد بازارساز برای مدیریت روند معاملات می‌دانند.

منبع: اقتصادنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->